Mit kínál nekem ez a honlap? Jelvény (popkitűző), öntapadós kitűző, hűtőmágnes, kulcstartó gyártását a megrendelő egyedi elgondolása szerint.
Ez a honlap gyűjt adatokat az internetezési szokásaimról .. mondjuk promóciós vagy más marketing célból? És számíthatok bármiféle rosszindulatú támadásra? Nem és nem.  Ez egy etikus honlap.
Kedvező áron tud gyártani? Kérem olvassa el az "Árgaranciára" vonatkozó feljegyzést. 
Az árak az igen szerény 65 Ft-ról indulnak, de előfordulhat hogy egynémely termékem ára átlépi a 666 Ft-os lélektani határt ... nos ekkor ajándék is jár mellé.  És az ÁFA = 0 Ft.
A legolcsóbb  és a legdrágább termék között széles a paletta.
Mi a legfőbb tudnivaló erről a termék családról? A papír kép védőfólia alá van préselve, de a hátulsó kiképzése 18 féle lehet, ennek megfelelően 18 különböző termék jöhet létre. Első sorban jelvény (popkitűző), másod sorban hűtőmágnes; kulcstartó; biléta; iratkapocs; klip; hajcsatt; hajgumi; hajpánt; zsebtükör; tükör-álvány; fotó-álvány;  figurás-kulcstartó; amerikai-nyakkendő; sörnyitó; akasztó; vagy medál jöhet létre.
Mi a legfőbb jellemzője a tűs jelvénynek (popkitűzőnek)? A látható kép papír alapú, fotó minőségű, víztiszta fólia védi.
Miképpen marad a ruhán a jelvény (popkitűző)? Hátul rozsdamentes, zárható tűvel lehet a ruhára rögzíteni.
De rendelhető tiszti patenttel (amerikai patenttel) is, avagy rögzítő mágneses ellendarabbal is. Az öntapadós kitűző finom ragasztóval rögzül a ruhán, nem szennyezve és nem sértve annak anyagát.
Mi a közös a jelvényekben és a kulcstartókban? A 44 mm-es kerek kulcstartó egy olyan jelvény, mely tű helyett lánccal és kulcskarikával van ellátva. A plexi kulcstartóknál már sok különbség található, egyetlen közös tulajdonságuk a fotó minőségben előállított papír kép.
Mi a közös a jelvényekben és a hűtőmágnesekben? Szinte semmi.  A hűtőmágnes egy olyan jelvény, melynek a hátulján zárható tű helyett erős mágnes van.
Mi a közös a kulcstartókban és a hűtőmágnesekben? A kulcstartók és bizonyos hűtő mágnesek teste azonos víztiszta plexiből (akrill) áll, és a bennük elhelyezett kép is azonos technikával, ugyan azon nyomtatóval készül.
Mi a közös a jelvényekben és a medálokban? Szinte minden.  A medál egy olyan jelvény, melynek a hátulján zárható tű helyett egy (például bőrszíjat befogadó) kis karika található. Ha szükséges szalagot is tudok biztosítani, mellyel nyakba akasztható.  A kerek 75 és 110 mm-es medálhoz kék vagy sötét piros szalag áll rrendelkezésre.
Jelvény típusú hűtőmágnes hátulján található tű is? Nem.  Ennek a terméknek a hátulja teljesen lapos, egy szinte láthatatlanul beépített erős mágnes van a tű helyén. De nagyon jó megoldás a jelvény tűjét meghagyva mágnessel ellátni, így a ruha után a hűtő ajtaján láthatjuk viszont kedvencünket.
Amikor a jelvény (popkitűző) már betöltötte a szerepét, tegyem a fiók mélyére? Ne. Gyártasson olyan jelvényt, melyben a zárható tű mellett mágnes is van, és tegye a hűtőgépe ajtajára, tovább emlékeztetve az eseményre, amihez a jelvény kapcsolódott.
A jelvényt (popkitűzőt) csak tűvel rögzíthetem a ruhához? Nem.  Több méretű jelvényt lehet erős mágneses ellendarab segítségével az ünneplő, átszúrástól féltett blúzra felhelyezni.
De létezik tiszti patentes felfogatás is. A ruhát apró tű szúrja át és hátulról záró elem pattintható rá, amitől a tüske nem bök és a jelvény nem esik le.
Milyen különleges kivitelezésű jelvény van még a kollekcióban? Újdonság a hátul tökéletes üveg tükörrel rendelkező termék, ami viszont nem tekinthető jelvénynek mert tű vagy mágnes hiányában nem rögzíthető a ruhán, csak zsebben hordható. Nevezzük is inkább olyan zsebtükörnek, melynek elő-oldala szép és egyedi grafikával díszíthető.
Minden jelvény lehet szalaggal vagy rozettával ellátott? Nem. Csak az Árlistában megjelölt méretű kitűzőket lehet ezekkel a textil alkotókkal feldíszíteni.
Csak papírkép alkothatja a jelvény látható elejét? Nem. A papírképet helyettesítheti szövött textília is. Természetesen ez külön költséget jelent, nem is túl keveset. A szövet különleges megjelenése még úgy is érték, ha egy tű éles papírképpel nem vetekedhet a grafikai felbontása.
Mi történik, ha a jelvényt (popkitűzőt) vízbe ejtem? Meglepően sokáig bírja, és ha sikerül kiszáradnia, akkor a kép sem mosódik el rajta.  De fröccsenő víz (és más kisebb mechanikai behatások) ellen tökéletesen megóvja a jelvényt a láthatatlan fólia.
Milyen méretben gyárthatóak a termékek? Általánosan jellemző, hogy csak az ismertetett méretekben lehetséges a gyártás, mert a felhasznált szerszámok kötött alakúak, azon változtatni nem lehetséges. Az öntapadós kitűző külső mérete és alakja akár tetszőlegesen is megválasztható.
A grafika körvonalát követő kitűző gyártható? Az öntapadós kitűző körvonalai tág határokon belül megválaszthatóak. A kivágó szerszám költsége elfogadható, 100 db esetén már nem túl magas az egy darabra jutó költség. A túl sarkos körvonal kerülendő.
Ki készíti el a grafikát? Egyre gyakoribb, hogy maga a megrendelő.  De természetesen én is tudok vállalkozni a grafikai kidolgozásra. És ez közös munka lesz, mindkét fél beleadja a fantáziáját. Én csak a szükséges mértékben helyezem elgondolásaimat az előtérbe.
Milyen módon juttathatom el a gyártóhoz a grafikát? Leggyakrabban e-mailben, valamilyen grafikai formátumban. De fotóról, papír alapú képről is lehetséges a kiindulás.
Sokszorosíthatom én a termékekbe kerülő képeket? Igen. Ekkor valóban az kerül a késztermékre, ami tökéletesen megfelel a megrendelőnek, sőt árengedmény is érvényesül, mivel a feladat egy részét Ön már elvégezte.
A nagyon fontos tökéletes  színhűség biztosítható? Nem.  Amennyiben én nyomtatok, a megközelítőleg 95%-os megfelelőség magából adódóan megvalósul, de a kívánalomtól árnyalatnyi színeltérések mindig lehetnek.
Miért nem lehet egy darabot rendelni? Mint minden sorozatban gyártott terméket, úgy a jelvényt, a hűtőmágnest, és a kulcstartót is nagy darabszámban gazdaságos előállítani. 5 darab alatt még olyan magas az előállítási költség, ami nem kedvező a megrendelőnek.
Csak azonos tartalom kerülhet a termékekre? Nem.  Azonos háttér előtt akár egyenként eltérő feliratok (például nevek) is lehetnek, némi felár (33%) ellenében.
Csak teljesen azonos grafikával rendelhetek mondjuk 100 db terméket? Nem. Lehet a grafika több féle is. Sőt, ha a termékek mérete azonos és csak a grafika különbözik, akkor emiatt felár sem keletkezik.
Miért 100 db-ra vannak megadva az árak? A termékek előállítása annál gazdaságosabb,minél nagyobb darabszámban történik. A legkisebb mennyiség gyártása esetén is adminisztrálni, levelezni, egyeztetni, postára vinni kell. A grafikai előkészítés sem kisebb feladat kis darabszám esetén. A szerszámok cseréje, beállítása is ép oly gondosságot igényel 5 darab esetén mint 2.000 darab gyártásakor. Amikor már minden előkészítő feladat gondos elvégzése megtörtént, maga a gyártás gyors folyamat ... de addig. Ha 100 db kitűző gyártása mindösszesen 100 percet igényel, nem igaz az az állítás hogy 5 db 5 perc alatt készen van. Inkább igaz hogy utóbbi is jó 70 perc. Lelkiismeretem szerint 5 db esetén sem spórolom meg a járulékos feladatok precíz kivitelezését.
A végtermék olyan lesz, mint amilyet megálmodtam? Igen.  Legalább is erre törekszem minden tapasztalatommal. Ha kell sokszoros egyeztetés, módosítás, korrekció elvégzése után, az Ön jóváhagyását bírva fogok hozzá a gyártásnak.  A saját szempontjaimat csak annyiban helyezem előtérbe, amennyit a kiváló minőség elérése  elengedhetetlenné tesz.
Kérhetek minta darabot? Igen, nagyobb rendelés esetén. A minta darab előállítását is megelőzi a szokásos egyeztetési, korrekciós eljárás, így a kipostázott minta darab már jó eséllyel a gyártás elindításának jóváhagyását eredményezi.
A rendezvény holnap lesz, elkészülhet addig a rendelésem? Igen.  Több példa is van rá a működésem során, hogy 24 órán belül készültem el a gyártással. Ez némi felárral jár, (általában 10%) és csak kisebb mennyiségnél megoldható. Ilyenkor még az MPL postázás is belefér az időbe, mert azt a feladás másnapjának délelőttjén kézbesíti a Posta. Tehát például a hétfő 14 óráig leadott  rendelést kedd délelőtt kézhez veheti.
Előfordulhat, hogy a megrendelt mennyiségnél kevesebbet kapok? Nem.  Sőt minden csomagban elhelyezek ráadás termékeket is, általában ötven darabonként egyet.
Hogyan kerül hozzám a késztermék? Az esetek többségében postai kézbesítéssel, de a tatabányai műhelyben is átvehető személyesen. Nagyobb megrendelés esetén külön megállapodás szükséges. De telephelyemen személyesen át is lehet venni.
Viszonteladókat is kiszolgál? Igen. Viszonteladókat is kiszolgálok meglévő kollekciómból.    Kérje e-mailben a részletesebb tájékoztatást.
A kollekció darabjait is ömlesztve szállítja? Nem.  Ezek a termékek egyedileg vannak csomagolva. A kis BOPP fólia tasakban rögtön a vevő kezébe adható. A megrendelt, általában egyforma jelvényekből 50-100 db kerül egy zacskóba. A késztermékek egyesével átlátszó tasakban, kihelyezhetően csomagoltak.
A kollekció csak 44 mm-es jelvényekből áll? Nem: Illetve igen. A jelvények mérete valóban 44 mm, de kérésre gyárthatom lapos, mágneses hátsóval is ... és máris hűtőmágnesről beszélünk. És lehet a termék lánccal, kulcskarikával szerelt is, üvegbontós hátoldallal.  Ezzel a viszonteladó választékát növelve.
Garanciát kapok? Igen, természetesen.  Amennyiben bármiféle probléma merül fel a késztermékkel kapcsolatosan, a lehető legrövidebb időn belül orvosolom azt. De erre nagyon ritkán kellett sort keríteni a gondos előkészítés és precíz gyártás miatt.
Mi az az elállási jog? Az elállási jog minden megrendelőnek automatikusan jár.       A késztermékek kézhez vételétől számított 30 napig indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól.  A hibátlan és teljes mennyiségű árút visszajuttatva a vételár visszajár?
Önnél gondtalan vásárlásra számíthatok? Igen. Minden idegszálammal erre koncentrálok. Sok éves tapasztalatommal végzett munkámon túl üzleti tisztességem is erre sarkal.  Hosszú távú terveimben az szerepel, hogy Ön mint elégedett vásárlóm újra és újra visszatérjen hozzám.  De olvassa csak mit írnak nekem találomra kiragadott levelekben  régebbi vevőim.
Áfás számlát kaphatok? Igen, mi sem természetesebb.  A köznyelvben elterjedt nevű "ÁFÁ-s" számlát természetesen ki tudok állítani,  ahol is az ÁFA = 0 Ft.       És a számlán feltüntetem: KISADÓZÓ
Személyes adataimat védi? Kérem olvassa el a "GDPR" bejegyzést is.
Nagyon szeretek játszani, ezen a honlapon is van valamilyen játék? Igen.  Mégpedig egy összehasonlító - különbözőséget kereső képözön található itt, ráadásul kitűzőt is lehet nyerni vele.